Bent u op zoek naar een MVO of duurzame baan, maar weet u niet zeker wat voor baan dat inhoudt? Geen zorgen, in dit artikel leggen we u kort uit wat voor soort baan u op kunt solliciteren wat betreft duurzaamheid en MVO.

MVO Nederland

Als eerste kunt u solliciteren bij MVO Nederland. Daar werken momenteel 60 mensen in een inspirerende werkomgeving. Daarnaast bieden ze goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en doen ze aan Het Nieuwe Werken.

Duurzaam ondernemen

Via Duurzaamondernemen.nl worden ook vacatures aangeboden wat betreft MVO. U vindt hier niet alleen openingen voor een vast dienstverband, maar ook stageplaatsen. De meeste vacatures zijn voor steden als Amsterdam en Utrecht, maar er zitten ook wat bedrijven in Zwolle, Arnhem en Hilversum.

Duurzame Vacaturebank

Een andere optie voor MVO vacatures is de Duurzame Vacaturebank. Hier kunt u vacatures bekijken maar ook onderscheid maken tussen werkgevers en werkzoekenden.

Andere opties

Daarnaast kunt u MVO vacatures zoeken via andere vacaturesites, zoals Indeed, Nationale Vacaturebank en zelfs LinkedIn. Er wordt via deze sites een heel groot aanbod aan MVO vacatures door het hele land heen aangeboden.

MVO training

Benieuwd naar duurzaam ondernemen en wilt u graag een baan bij een bedrijf wat hieraan meewerkt? Dan kunt u eerst een MVO training volgen om alles over maatschappelijk verantwoord ondernemen te leren en een heleboel kennis op te doen. Zo leert u hier hoe MVO toegepast kan worden in een bedrijf en de drie p’s van people, planet en profit.